Erik Krikke & 7even bridges: Operatie geslaagd

zaterdag 13 februari 2021 om 20:00

Erik Krikke & 7even bridges: Operatie geslaagd

Erik Krikke vertelt en zingt met de band 7even Bridges over zijn grootste gevecht met PTSS.

Erik Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld bij Erik. ‘Operatie geslaagd’ beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Het is een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik ging er vol zelfvertrouwen heen, maar hij kwam met vele onzichtbare verwondingen terug.

Een avond 'Operatie Geslaagd' in het theater betekent een avond uit, naar een voorstelling met een lach en een traan. Indrukwekkende verhalen, omlijst met de mooiste liedjes. Wereldberoemde en eigen geschreven songs zullen klinken tijdens deze indrukwekkende voorstelling, welke in Nederland een groot succes is, en al vele bezoekers heeft geraakt en geïnspireerd.

Laat u verrassen en verrijken door deze bijzondere voorstelling, waarbij u wordt meegenomen door een tal van emoties, maar met een goed en positief gevoel het theater zult verlaten.

« Terug