Feestavond jeugd met 3 DJ's

vrijdag 24 april 2020 om 21:00

Feestavond voor de jeugd met 3 DJ's: FeestNation, WeDamnz en DJ Rogerson

Locatie: Oranjetent

Toegang: alleen leden vanaf 12 jaar op vertoon van een geldige ledenpas.
Jeugdleden mogen één introducee meenemen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar, deze niet-leden betalen € 5,-.

FEESTNATION betekent een uur lang helemaal losgaan op de beste party tracks! Maak kennis met deze twee party generals die elke tent en elk festival op z'n kop weten te zetten met hun ongeëvenaarde energie en speelse interactie met het publiek. Gewapend met vliegende biljetten en een lading confetti brengen ze in sneltreinvaart heel Nederland in de ban van 'The Nation', die met elk optreden steeds groter en gekker wordt. Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat er sowieso af! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Zwarte Cross, Freshtival, Dreamfields, Emporium, DEFQON 1 en Hockeyloverz; Feest gegarandeerd! 

Lennard klein Gebbink beter bekend als WeDamnz werd door zijn fel bekende mashups al snel opgemerkt door grote namen binnen de scene, hierdoor kreeg hij wereldwijde support onder wie: Martin Garrix, Afrojack, Mike Williams en Julian Jordan.
Een krachtige set door verschillende stijlen te combineren en zich aan te passen op de vibe van het publiek! Amsterdam Dance Event, Zwarte Cross, Canterbury Vibes (UK), dancetour Doetinchem zijn een van de vele plekken wie hij heeft mogen bemachtigen. 
.
Rogerson (Rogier Hoekstra) is een goedlachse DJ uit het Oosten van Nederland. Zonder enige angst wisselt hij snel tussen diverse genre’s. Door een mix van de nieuwste Moombahton, tot aan de beste platen van toen en nu, is er geen ontkomen aan de dans. Gewapend met eigen Bootlegs & Remixes is stilstaan geen optie meer!'

« Terug