Culturele avond

zaterdag 04 april 2020 om 20:00

Culturele avond met vier verschillende voorstellingen
Kulturhus Dinxperlo

Toegang: leden gratis op vertoon van ledenpas, niet-leden € 5,-.
Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Ook dit jaar organiseert de VVNF weer een culturele avond, waarbij u van maar liefst vier verschillende korte voorstellingen kunt genieten! 
Tijdens de Mind-Magic show van illusionist Rich Magic zult u verrast worden door  onnavolgbare trucs. De combinatie van zijn act en de wijze waarop hij het publiek er op humorvolle wijze bij betrekt maken zijn optreden tot een onvergetelijke ervaring. En wat dacht u van het succesvolle cabaretduo Grof Geschud? Deze twee theatermakers met een krachtig samenspel treden iedere week op in theaters in België en Nederland en zijn nu in Dinxperlo te zien.  
Ook kunt u genieten van de muzikaliteit van violist Beer Swildens en pianist Eamon te Voortwis. Met hun gedrevenheid en passie voor muziek weten ze het publiek absoluut te boeien. Daarnaast zal het duo Evert & Denise u vermaken met een mix van muziekstijlen. Ze brengen onder andere rock-'n-roll, jazzy vibes en fijne soulmuziek ten gehore. 
Na afloop kunt u gezellig een drankje drinken in de foyer van het Kulturhus, terwijl de ‘Muziekfabriek’ voor u optreedt. 

Lees hier een uitgebredere beschrijving van de artiesten: 
https://cdn.i-pulse.nl/vvnf/Userfiles/vvnf-a4-culturele-avond-2020.pdf

 

 

 

 

 

 

 

« Terug